Pupsit lähtivät maailmalle, paitsi Caro (W.Sweet Caroline), jonka oli tarkoituskin jäädä kotiin. Caro ja sisarukset ovat kasvaneet hyvin ja sisko ja veli pääsivät aivan ihaniin koteihin! <3 Caro on erittäin villi tapaus ja kova tekemään pahojaan minun ollessa töissä..

2.4%20001-normal.jpg

Tässä Caro 8 viikkoa

Tällä välillä on tapahtunut myös paljon muutakin! Minun kennelin ensimmäinen valio on syntynyt! Witherslake Phoenix (Jaska) valioitui hienosti Savitaipaleella ollen myöskin ROP! :) Aivan mahtavaa! Kirsi on hienosti trimmannut ja handlannut Jaskaa! Jaskasta tuli myös isä, sillä tänään Lahteen kennel Morellionille syntyi kolme pientä poikaa yksi pieni tyttö <3

Olimme myös lauantaina Lahti Kv-näyttelyssä kera Onnin (W. Sirius), Jaskan (W. Phoenix), Laran (W. Million Dollar Baby) sekä Seran (Sinetan Cmulan). Mahtava päivä! Molemmat poitsut saivat erit, Sera oli ison avoimen luokan toiseksi paras erillä. Lara jatkoi ,menestystään, ollen PN2 saaden sertin ja cacibin. Uskomaton typykkä (ikää 1v7kk), takana neljä näyttelyä, joista kolme sertiä ja cacib sekä kerran eri2 sa.

Tästä on hyvä jatkaa! :)