Ollaanpa käväisty taas muutamassa näyttelyssä.. Lammilla mukana oli omista koiristani Sera, sekä Lunan kaikki pennut. Seralla ei mennyt ihan putkeen, Sera sai EH:n ja oli luokkansa vihoviimeinen.. Lunan pentuset kaikki saivat hienosti ERIt ja Jaska vielä pokkasi itselleen TOISEN SERTINSÄ! Upea herra tuo meidän Jaska! :) Aamu voitti junnunartut, mutta ei "vähän" riehakkaan esiintymisensä vuoksi saanut SA:ta.. laugh  Esitin myös kasvattajaryhmän, joka oli ROP-kasvis. Eli todella hieno päivä! :)

Viikko sitten olimme Kuopiossa Seran kasvattajan, Inkan kanssa. Oli tosi kiva viikonloppu ja ihan mukiinmenevät tuloksetkin kotiintuomisiksi, Sera lauantaina ERI 2 SA ja sunnuntaina ERI 2 SA PN3 Vara-Cacib! Hieno likka ja mahtava esiintyjä! :)

Eilen olimme taas Seran ja "tenavien" kanssa Porvoossa. Sera taas hienosti ERI 1 SA PN4 ja varaserti! smiley  Jaska (W. Phoenix), Muusa (W. Aquila), Salli (W.Stella) ja Aamu (W. Aurora) saivat EH:t , mutta nyt taisi olla sitten Jaskan veljen, Onnin vuoro loistaa! Onni (W. Sirius) upeasti ERI1 SA, PU1 SERT ja VSP!! Kylläpä hymyilytti! wink  On kyllä aivan upea poika Onnikin! Molemmat veljekset siis jo nyt sertivoittajia! :) Esitin myös kasvattajaryhmän, joka ROP-kasvis.

Tässä kuva Onnista sekä ROP- tyttösestä


Ensi viikonloppuna sitten meidän kauden päättäjäiset Kouvolassa kera Seran, Onnin ja Jaskan!